Descriere
Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este facut din faina de orez integrala. Macinam materiile prime în moara fara gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care contin gluten. Prelucrarea fainurilor speciale necesita multa pricepere manuala de la morarii nostri. În plus fata de analizele ample pentru pesticide si reziduuri pentru a asigura calitatea organica, toate fainurile fara gluten sunt analizate pentru continutul de gluten într-un laborator special echipat.
Aluatul organic pentru pizza fara gluten se comporta usor diferit la coacere decât aluatul standard de faina. Aluatul este mai umed si lipicios decât de obicei, baza de pizza ramâne suculenta si pufoasa pe interior, se coace frumos si crocant pe exterior Pur si simplu adaugati ulei si apa, aluatul nu trebuie sa creasca. Cantitatea de ambalaj este suficienta pentru doua tigai cu arc sau o tava. Aluatul se pregateste în cinci pâna la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.
Folositi aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida si usoara. Pregatiti aluatul si ungeti cu pasta de rosii. Acum puteti orna pizza în voie, de ex. cu ceapa, ciuperci, ardei iute, ananas, masline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, sunca, midii, hamsii, ton ...
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru nutritie, bun pentru clima, bun pentru noi toti.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Detalii produs
Produse similare



















