Descriere
Amestecul de aluat de pizza contine: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tava de copt 30 x 40 cm.
1. Preparare: amestecati continutul amestecului de copt cu 20ml ulei si 250ml apa calduta si
se proceseaza cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi framântati din nou aluatul cu mâna si modelati-i o bila. Puneti-l într-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o cârpa umeda. Dupa timpul de odihna, întindeti aluatul cu sucitorul pe o suprafata de lucru bine fainata. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde ø 28 cm unse cu unt sau se trage pe o tava patrata 30 x 40 cm tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, întindeti uniform baza de pizza cu sos de rosii sau piure si acoperiti-o dupa cum doriti.
2. Coacerea: fie preîncalziti cuptorul la 200°C si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 20 de minute sau preîncalziti la 225°C caldura sus/jos si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 25 de minute.
Detalii produs
Produse similare



















