Descriere
Un adevarat clasic: acum primul amestec de copt vegan, fara gluten si natural organic.
Semilune fine de vanilie cu cele mai bune ingrediente bio si vanilie bourbon de înalta calitate. Sunt cu zahar redus si mai putin dulci, dar sunt atât de delicioase. Semilunele de vanilie se pregatesc rapid si sunt un clasic în borcanul de prajituri.
Continut: 180 g se fac 24 de cornuri – care corespunde aprox. 1 tava
Mod de preparare:
Semilunele de vanilie sunt un adevarat clasic
Doar adaugati:
- 75 g margarina sau unt rece
1. Preparare
Puneti amestecul de copt pentru cornuletele cu vanilie într-un castron si amestecati uscat. Adaugati cuburi de margarina si framântati cu mâna timp de 2 minute pentru a forma un aluat neted.
Rapid si super usor Aluatul poate fi prelucrat direct si fara timp de odihna. Pentru a face acest lucru, se taie aluatul la jumatate si se modeleaza in doua rulouri, fiecare de aproximativ 20 cm lungime. Taiati în 12 felii fiecare cu un cutit si formati bile. Întindeti bilutele de aluat groase pâna la degete cu o presiune usoara si formati cornuri. Asezati cu grija semiluna de vanilie pe o tava tapetata cu hartie de copt.
2. Coacerea
Preîncalziti cuptorul la 180°C. Coaceti aproximativ 8 minute la 180°C aer circulant sau aproximativ 10 minute la 180°C caldura sus/jos. Se presara cu zahar vanilat sau zahar pudra cat inca este fierbinte .
Nota: Aluatul va fi în continuare moale imediat dupa coacere. De aceea, pentru a se intari, mai intai lasam sa se raceasca pe tava.
Sfat: Ati descoperit deja celelalte amestecuri de copt de iarna pentru speculoos si turta dulce Sunt, de asemenea, delicioase si atât de usor de preparat
Detalii produs
Produse similare



















