Despre noi

Despre NaturisLine - Magazin Bio Online

SC NATURIS LINE SRL
Adresa: Str. Traian, nr.6, Baia-Mare

CUI: 44124728
Jreg: J24/691/2021
Banca Transilvania

Povestea NaturisLine începe din pasiunea pentru un stil de viață sănătos. Ne dorim sa ne inspirăm clienții în a alege cele mai sănătoase metode de trai, atât prin alimitentație cât și prin produsele folosite de zi cu zi. Vei găsi în magazinul NaturisLine o gamă variata de produse atat alimentare, bio, fara zahar, fără gluten, dietetice, pentru copii, sănătoase, dar și produse nealimentare cosmetice bio de îngrijire, protecție  sau curățare, produse de machiaj, de curatenie sau chiar de sport și relaxare, toate adunate într-un singul loc și la îndemâna ta, chiar din confortul casei tale.

Pentru tine ne selectăm cu atenție distribuitorii și furnizorii astel ca raftuile virtuale ale magazinului NaturisLine, să conțină mereu prosduse de calitate, certificate și verificate. Ne dorim un loc în care eticheta s afie usor de citit și înțeles, produsele curate și sănătoase.

Promovăm un stil de viață sănătos și ne dorim să fim o sursă de inspitație și pentru tine, de aceea nu ne limitam doar la o simpla vanzare ci încercîm sa îți venim în ajutor și cu sfaturi recomandari astfel în cât alegerile pe care le faci să fie cele potrivite pentru tine și familia ta.


Cu mult drag și sănătate!

Echipa NaturisLine 💚